Συχνές Ερωτήσεις

Πως γίνεται η αποστολή;

Η αποστολή γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική. (Courier) Σε πακέτα με μεγάλο όγκο ή ακανόνιστη συσκευασία η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά; 

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι στα 4.50 ευρώ και με αντικαταβολή, στα 6,00 ευρώ. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα, όπως και σε πακέτα μεγάλα σε όγκο.

Πως μπορώ να έχω δωρεάν αποστολή;

Με αγορές άνω των 60 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, αφού επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Σε πόσες μέρες γίνεται η αποστολή; 

Η αποστολή των προιόντων γίνεται εντός 7-10 ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Σε πόσες μέρες θα έχω την παραγγελία μου;

Αφού αποσταλεί το δέμα, η παραγγελία θα είναι στην πόρτα σας εντός 1-2 ημερών, αναλόγως περιοχής. 

Μπορώ να κάνω αλλαγή στα σανδάλια μου αν δεν είναι στο νούμερο μου;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή στα σανδάλια σας με επιβάρυνση των μεταφορικών και τη διαφορά με εκείνα που θα επιλέξετε. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται. Στα σανδάλια που είναι σε προσφορά, ή σε έκπτωση αλλαγές δεν γίνονται, καθώς η διαθεσιμότητα στα νούμερα είναι περιορισμένη! Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή και με την απόδειξη πληρωμής, με την προυπόθεση πως το προιόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει φθαρεί. Εφόσον παραλάβουμε το προιόν και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση αποστέλεται το νέο, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. *** Στα είδη που είναι σε προσφορά δεν γίνονται αλλαγές!

Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για το νούμερο που θα επιλέξω;

Τα σανδάλια μας είναι στα λογικά νούμερα της αγοράς. Εάν όμως θέλετε να είστε σίγουρη για το νούμερο που θα επιλέξετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγέθους που βρίσκετε στο τέλος της σελίδας. Σας προτείνουμε να σιγουρευτείτε για το νούμερο σας πριν κάνετε την παραγγελία σας!

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6944010877 ή στο e-mail μας info@callie.gr ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook Callie.gr. Το κατάστημα μας βρίσκεται στη Ρόδο στην περιοχή των Πευκών, κοντά στη Λίνδο. 

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο; 

Ναι. Η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο και το κόστος είναι 12 ευρώ.

Πως θα πληρώσω τα σανδάλια μου;

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, όταν παραλάβετε το δέμα σας στο ταχυδρομείο.

Πως μπορώ να κάνω την παραγγελία μου για Κύπρο; 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail μας info@callie.gr ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook Callie.gr ή στο 6944010877